Regler

Reglene sørger for at arrangementet kan gjennomføres på tryggest mulig vis og skal være kjent for enhver deltaker. Brudd på reglene kan føre til umiddelbar og evt. permanent utestengelse.

Rusfritt

BuvikLAN er et rusfritt arrangement. Alkohol og andre rusmidler kan verken medbringes eller brukes under arrangementet. Berusede personer vil ikke slippes inn på arrangementet. Eventuelle overtredelser fører til utestengelse fra resten av arrangementet og eventuell politianmeldelse. Vanlige og e-sigaretter er forbudt inne i lokalene.

Billettsalg

Billetter selges kun fra nettsiden. Videresalg er ikke lov, da billetten er direkte tilknyttet brukeren. Deltakere med billett for sitteplass må også reservere sitteplass på nettstedet. Deltakere som ankommer uten billett må anskaffe dette for å få tilgang til arrangementet, vi anbefaler alle å kjøpe billett på forhånd. Dersom det skulle oppstå problemer eller vansker med billettbestilling eller setereservasjon kan man sende en e-post til esport@buvikil.no. Dersom du har ledsagerbevis vil ledsager få gratis inngang til arrangementet, dette gjelder inngang som ledsager uten tildelt sitteplass for PC/Konsoll. Ønsker ledsager å ha med egen PC/Konsoll så må det kjøpes separat billett. Ta kontakt med oss før du kjøper billett om du ønsker å ha med ledsager uten tildelt sitteplass.

Refusjon

Dersom du ønsker å refundere billetten, ta kontakt med esport@buvikil.no. Vi gjør oppmerksom på at brudd på strøm og nettverk kan forekomme og vi kommer i utgangspunktet ikke til å refundere billetter grunnet dette. Billettavgift refunderes ikke. Billetter refunderes ikke etter at arrangementet har startet.

Adgang

Vi anbefaler at deltakere under 13 år ikke deltar alene, men heller sammen med bekjente.
Personer som har sneket seg inn eller bistått med å snike inn andre vil bli umiddelbart bortvist fra arrangementet.

Deltakerbånd

Ved ankomst blir det utgitt deltakerarmbånd som umiddelbart skal festes rundt håndleddet. Deltakere skal til enhver tid ha på seg deltakerbåndet. Ved inngang til hallen skal båndet vises til dørvakten. Dersom båndet har løsnet eller må fjernes av diverse grunner, skal deltakeren umiddelbart kontakte noen i crew for å få nytt deltakerbånd.

Kommunikasjon

Det er viktig at alle som deltar på arrangementet sjekker Discord-serveren for BuvikLAN jevnlig (se lenke på infosiden). Her vil vi dele all viktig informasjon angående arrangementet, våre fasiliteter og konkurranser. I tillegg til dette er dette deltakernes raskeste og enkleste måte å få besvart eventuelle spørsmål til crew. Deltakere som deltar i konkurranser oppfordres til å sjekke Discord ekstra ofte, da all informasjon om konkurransene vil bli publisert her.

Strøm

Kontroller eget utstyr! Vi har nulltoleranse for skadet utstyr, og man har selv ansvar for at medbragt utstyr er driftssikkert og ikke medfører brannfare eller elektriske problemer. En skadet skjøteledning/strømforgrener kan være svært brannfarlig! Ting man må se etter er typisk brudd i ledning og sprukket plastikk. Det vil utføres tilfeldige kontroller av mistenkelig utstyr i løpet av arrangementet.

Hver deltaker har rett på ett strømuttak, så vi anbefaler at alle tar med egen strømforgrener. Det er beregnet nok strøm for at alle kan ta med PC og PC-utstyr, men ikke unødvendig, strømkrevende utstyr. Eksempelvis hvitevarer som kjøleskap, vannkoker, mikrobølgeovn o.l. er ikke tillatt.

Vi gjør oppmerksom på at strømbrudd kan forekomme og vi kommer i utgangspunktet ikke til å refundere billetter grunnet dette.

Nettverk

Hver deltager har rett på ett nettverksuttak fra switchene (TP-kabel med RJ45-plugg) som befinner seg på bordet for hvert rad. Det er ikke tillatt å ta med egne nettverksswitcher, rutere eller lignene nettverksutstyr, men crew kan potensielt innvilge bruk av slikt utstyr ved behov.

Vi gjør oppmerksom på at nettverksbrudd kan forekomme og vi kommer i utgangspunktet ikke til å refundere billetter grunnet dette.

Digital sikkerhet

Alle som medbringer PC skal kjøre/aktivere antivirusprogramvare før ankomst. At PC-en din er infisert betyr ikke bare at din egen PC er svekket, men også at det er stor sannsynlighet for at du kan infisere andre sårbare PC-er på LAN-et. Vi anbefaler også at du sjekker at brannmuren på PC-en din er aktivert, slik du reduserer muligheten for å bli angrepet eller infisert, enten fra andre deltagere eller fra internett. Det er også en god idé å låse PC-en din når du går fra den.

Tyveri, tap og ødeleggelse av utstyr

Oppfordrer deltakere til å passe på utstyret sitt. Når man forlater plassen bør man få venner eller de man sitter med til å holde et øyet med tingene sine. Mobiltelefon, nøkler og lommebok bør deltakere ha med seg til en hver tid. BuvikLAN tar ikke ansvar for tyveri, tap eller ødeleggelse av personlige eiendeler. Husk reiseforsikring!

Soving

Egne adskilte soveområder er satt opp. Det er tillatt å sove i stolen ved plassen sin, men vi anbefaler heller soveområdet mht. søvnkvalitet. Det er ikke tillatt å sove under pulten eller på madrass ved plassen pga. brannvern. Nødutganger og rømningsveier skal under ingen omstendigheter blokkeres!

Begrensede områder

Avsperrede områder, eksempelvis de merket med «crew» eller «ingen adgang» er kun for crew-medlemmer. Øvrige deltakere som entrer avgrensede områder kan bli bortvist fra arrangementet.

Konkurranser

Deltakere i konkurranser plikter seg i å sette seg inn i de gjeldende reglene for de aktuelle konkurransene de er påmeldt. Dette gjelder både de generelle konkurransereglene i tillegg til reglene for de individuelle konkurransene (se lenker på infosiden og composiden). Følg med på Discord-serveren etter endringer i timeplan, regler og annet fra konkurranse-ansvarlig.

Huskeliste

Forslag på hva man bør ha med seg på lan

 • Legitimasjon
 • Billett
 • Nettverkskabel (Minst 5 meter)
 • Strømforgrener med jording, hver plass får min 1 stk strømuttak
 • PC eller spillkonsoll (Playstation/Xbox)
 • Kontorstol
 • Kabler til eget utstyr, strøm, skjerm o.l
 • Tastatur, mus, musmatte, headset
 • Toalettsaker, tannkost, tannkrem, deodorant og håndkle
 • Rene klær / klæsskift
 • Overnatte? Husk sovepose, liggeunderlag og pute
 • Mobil lader
 • Penger / kontanter til mat og drikke

 

NB: Dobbeltsjekk at det viktigste er med. Typisk gjenganger som mangler er strømkabel til PC, nettverkskabel og strømforgrener.

Hva man IKKE skal ta med:

 • Strømkrevende utstyr som: Minikjøleskap, mikro, toastjern osv
 • Høyttalere, benytt headset
 • Alkohol eller andre rusmidler

Informasjon til foreldre og foresatte

BuvikLAN ble arrangert for første gang i mars 2022.
BuvikLAN er sosial arena for alle som er interessert i data, spill, esport og ønsker å møte likesinnede ungdom. Her vil man få muligheten til å delta i konkurranser, sceneunderholdning og andre aktiviteter.
Vi ønsker at BuvikLAN skal bli en fast årlig event som har fokus på samhold, inkludering og trivsel.

Aldersgrense
Det er ikke satt noen øvre eller nedre aldersgrense for deltakere, men vi anbefaler at deltakere under 13 år ikke deltar alene men heller med venner/familie.

Spesielle behov
Vi ønsker at felst mulig skal få delta ved våre LAN så vi strekker oss langt for å tilrettelegge for deltakere med spesielle behov.
Om dere trenger tilrettelegging så ta kontakt med oss epost esport@buvikil.no.

Under arrangementet
Vi har ikke mulighet til å passe på at alle våre deltagere spiser regelmessig, sover nok og sørger for personlig hygiene. 
Derfor ønsker vi at dere tar en prat om dette i forkant av lanet.

Sikkerhet
Vi vil alltid ha egne voksenpersoner som dedikerte sikkerhetsvakter tilstede, både på natt og dagtid.
Dørene til lokalet vil bli låst mellom 23.00-07.00, om noen skal ut/inn av lokalet i den gitte tidsperioden så avtales det med vaktpersonell.
Soveområdet vil jevnlig bli kontrollert så lenge noen benytter seg av det.

Utstyr
De fleste materielle skader på deltakernes utstyr skyldes egne uhell.
Vi har til nå ikke opplevd at noe har blitt stjålet, men vi anbefaler at utstyr om mobiler, kamera, kortmappe etc ikke ligger synlig og at man tar det med seg når man forlater plassen sin. Skulle noe forsvinne så kan deltagerne kontakte sikkerhetspersonell så vil de være behjelpelige med råd. BuvikLAN som arrangør dekker ikke skader eller tap av utstyr som den enkelte deltaker har med seg.

Mat og drikke
I årets lan-billett så er det inkludert middag fredag og lørdag.
Vi vil også ha en kiosk med ett lite utvalg varer som er åpen ved gitte tidspunkt. Kiosken kan også betjenes av crew under hele lanet om det skulle være noe. Det er også dagligvarebutikker, resturant og spisested i gangavstand.

Alkohol og rusmidler
Vi har nulltolleranse for alkohol og andre rusmidler. Oppdages dette så kan deltakeren bortvises fra arrangementet uten noen form for refusjon.

Hygiene
Vi har tilgang på garderobeanlegg med dusjer som vil være åpne ved bestemte tidspunkt. Deltakerne må selv ta med håndkle, sjampo og andre hygieneprodukter.

Søvn
Vi vil ha ett eget soveområde som blir jevnlig patruljert av våre sikkerhetsvakter. Alle deltakerne må ta med eget soveutstyr. F.eks liggeunderlag, sovepose.