ÅPEN DAG FOR JENTEGAMING

ÅPEN DAG

Med god hjelp fra E-Sport Alliansen så arrangerer vi i Buvik Esport åpen dag for jentegaming ved våre lokaler i Skaunhallen lørdag 19.August fra 11.00-16.00. Her vil våre deltakere få t-skjorter, det blir premierte konkurranser i flere spill og fysiske aktiviteter, noen av våre trenere vil holde et kort foredrag om streaming. Det vil også bli enkel servering av mat, og hele arrangementet er kostnadsfritt.

Hvorfor?

Buvik Esport tror på potensialet til jenter i gaming og ønsker å løfte frem jenter innen esport og bidra til å fjerne alle fordommer som flere jenter/kvinner innad gaming må stå ovenfor daglig. Vi er dedikerte til å skape en inkluderende og mangfoldig hverdag hvor alle har like muligheter til å utfolde seg og utmerke seg som spillere uanvhengig av kjønn.

Likestilling er avgjørende for å fremme rettferdighet og likeverdighet, også innenfor spillverden. Det er på høyst tide å bryte ned de stereotypiske og tradisjonelle kjønnsrollene som har og fremdeles begrenser jenter i gaming. Vi ønsker å skape ett miljø hvor alle føler seg velkomne til å utforske sin egen lidenskap for gaming.

Det kan være vanskelig for jenter å få innpass i et guttedominert miljø hvor det er et mindretall av jenter som er med i organisert esport. Dette ønsker vi i Buvik Esport å endre ved å øke rekrutteringen til jentegaming, samt ufarligjøre prossessen og være med som en forkjemper for jentegaming å vidreutvikling av sporten.

Målet vårt er å legge til rette for et fast esporttilbud for jenter i klubben med fokus på mestring, glede og aktivitet. 
For å skape et slikt tilbud trenger vi DEG!

HVORFOR SKAL DU BLI MED?

  • Du har lyst til å bli en del av et esportlag.
  • Du vil bidra til å skape et godt miljø for gaming lokalt.
  • Du ønsker å utvikle deg innen esport.
  • Du ønsker å lære mer om esport.
  • Du ønsker å realisere drømmen om å bli en profesjonell esport utøver.
  • Du ønsker å bli med som en frivillig organisator eller trener.
  • Du er velkommen uansett erfaring eller ferdighetsnivå, det er alltid en plass for deg i Buvik Esport.
Trykk på logoen under for påmelding